Pillu täynnä spermaa kiihottava nainen

Peloissaan Tero totteli nopeasti. Jaana nosti kireä toppiaan ylös, että voisin haudata kasvoni hänen täyteläisiin tisseihinsä. Tämä lisäsi Tero kiihotusta, mutta samalla myös pelotti. Antti opetti Teron tarjoamaan peppuaan eri tavoilla. Muutaman kerran Sakke hakkasi Teroa niin kovaa, että Terolta meni tajunta. Mieleni teki maistaa tätä namia. Niinpä lisäsin pikkusiskoni kanssa yhden sormen lisä äitini emättimeen.

Pillu täynnä spermaa kiihottava nainen - Vanhempaa tai nuorempaa

pillu täynnä spermaa kiihottava nainen Äitini käntyi selälleen hieroja lauttasaari alaston amatööri sängylle ja nosti lantionsa pystyyn, jottei sperma valuisi pois hänen emättimestän. Tätä jatkui kauan, Terosta se tuntui ikuisuudelta, hän alkoi taas itkeä ja kyyneleet sekoittuivat suusta tulevaan limaan ja Antin kullista tuleviin eritteisiin. Oli menossa normaali viikonloppu vanhempieni omistamassa omakotitalossa.
pillu täynnä spermaa kiihottava nainen Teron pylly ei todellisuudessa enä kirvellyt. Oven toisella puolella avautuivat betoniportaat pimeän kellariin.
Kuvake isot tissit anopin pillu Huomaamattani sujautin käteni housuihin ja aloin puristella elintäni. Tero yritti sulkea silmänsä, mutta tästä seurasi useita kovia iskuja poskiin kunnes Tero avasi silmänsä. Jalka oli kipeä, mutta kesti varata pälle.
Seksikäs hieroja porno tähtiä Sekunnit tuntuivat minuuteilta, kun yritin keksiä jotain järkevä sanottavaa. Tero tuijotti vain lamaantuneena lattiaa. Kevällä he kokeilivatkin jotain, mutta se ei ollut kummallekaan haluttua nautintoa.

Itsetyydytys: Pillu täynnä spermaa kiihottava nainen

Jaana oli myös eronnut. Nyt se sitten alkaa totesi Antti lakonisesti. Ajatuksen pyörivät Teron pässä ja koko ruumis särki, mutta kuolemanväsyneenä hän nukahti nopeasti. No niin pyllistä kunnolla Anu Tero teki parhaansa, mutta asento oli jo niin mahdoton, että Teron pyllistys oli lähinnä muodollinen.

Sain pillua äidiltä: Pillu täynnä spermaa kiihottava nainen

Antti odotti, että kaikki sperma tulisi ulos ja valuisi Teron kurkusta alas. Antti avasi yhden luukun ja komensi Teron sinne. Sanalla sanoen Jaanalla oli muotoja, eikä ikä ollut tehnyt hänestä kuin pelkästän kiihottavamman. Pieni toivonkipinä syttyi Terossa. Pässäni hakkasi vain ajatus, että milloin voisimme tehdä sen uudestaan ja mihin kaikkialle Jaana voisi minut makuuhuoneessa vielä viedä. Esille tuli erikoisennäköinen tulppa ja pitkä letku, jonka Antti kiinnitti seinällä olevaan hanaan.

Pillu täynnä spermaa kiihottava nainen - Rinnat ihan hyvät

Lipaisin kielellä, mutta koska en saanut riittävästi makua suuhuni, imeskelin kangasta suussani, kunnes kuulin oven narahduksen. No niin huora, housut pois ja heti, Antin änensävy ja olemus muuttuivat yhtäkkiä täysin; vielä hetki sitten sympaattinen Antti oli yhtäkkiä aivan toinen mies. Voitte kokeilla laittaa vaikka molemmat kaksi sormea, äitini sanoi. Nyt koittaa se, mitä varten sä elät: aion panna sua pyllyyn; sä levität sen mun käyttön ja annat mulle sitä antaumuksella, onks selvä? Antti poistui huoneesta, sammutti valot ja jätti kahlitun Teron tuskiinsa. Hänellä oli yksi sisko, joka kuitenkin asui tällä hetkellä miehensä kanssa Saksassa. Kovankarheat nännit tuntuivat uskomattoman hyvältä vasten terskan alapintaa. Antti alkoi sitten naida Teron haaroja siten, että hänen kullinsa hankasi Teron roikkuvaa kullia ja kiveksiä. Siinä oli sun aamiaises, sun peppus on sen verran veltto, että pätin pitä sut laihdutuskuurilla pari viikkoa. Jaana oli puhelias ja mukava. Vähitellen Tero huomasi, että hän silloin tällöin haaveili myös miehen kurituksesta. Antti viilasi Teroa kuin kone pitäen kiinni Teron lantioista ja välillä pyllystä puristaen. Piiska alkoi viuhua ja iski Teron paljastettuun pyyllyyn, joka oli jo entuudestaan haavoilla. Niin Tero alkoi vetä Joren alushousuja hampaillaan alas mikä ei ollut aivan helppoa koska alushousut olivat hyvin kireät ja Joren kulli alkoi myös nousta estäen housujen vetämistä alas. Antti huusi Tero kumartui, otti pakaroistaan kiinni ja levitti niitä siten että pyllyaukko tuli esille. Entä jos olinkin värässä? Mee selälles lattialle, niin mä istun sun pällesi. Hampaiden karheus vasten terskan pintaa tuntui kutkuttavalta, ja vielä kiihottavampaa oli Jaanan tapa pullautella munaa poskesta ja taas takaisin. Sitten Antti tuli raivoisasti Teron suuhun. Vaikka mieleni teki työntyä äitini sisän, en uskaltanut tehdä sitä, vaan tyydyin koskettelemaan äitini klitorista takaapäin. Ajatukseni harhailivat välillä siihen, että puristelisin ja ahmisin Jaanan rintoja, joka kosteutta valuvassa kiimassaan pyytäisi minua vain jatkamaan. Tero levitti haaransa peloissaan ja pyllisti Antille.

Noin pillu täynnä spermaa kiihottava nainen

Näytä kaikki viestit pillu täynnä spermaa kiihottava nainen →

Kommentti “Pillu täynnä spermaa kiihottava nainen”

  1. M Parhaimmat seksinovellit, seksitarinat. Alaik iset; Alistus; Arkiseksi;.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *