Vaimo saa vierasta eroottista seuraa

vaimo saa vierasta eroottista seuraa

Työnsin sormillani pikkupöksyt sivuun ja käteni tavoitti kiimasta paisuneet häpyhuulet ja kuuman kostean pillun. Tuosta alkoi ikimuistoinen yö, jonka aikana Nina sai kyrpä yhä uudelleen ja uudelleen. Mökille palatessani ohitin naisen, joka talutti maastopyörä. Nina huudahti anteeksipyynnön ja riensi hakemaan puhdistusliinaa. Kun Nina kumartui kaatamaan minulle kahvia, niin tuijotin mekon avonaisesta kaula-aukosta rintojen väliin avautuvaa näkymä niin tiiviisti, että Nina häkeltyi ja osa kahvista meni kupin ohi pöydän kulmalle ja siitä muutama pisara myös housuilleni. Ajattelin ensin helpottaa paineitani runkkaamalla, mutta pätin sitten sästä koko lastin vaimolleni. En uskaltanut jatkaa juttua, että en nolaisi itseäni ja oloin jo kiitellä ja tehdä lähtöä, mutta Nina sanoi topakasti, että vielä lähde mihinkän vaan juodaan vielä kahvit ja otetaan oikein kunnon konjakit. Päivä oli jo aamusta lämmin ja koska olin yksin koko rannassa, niin otin vain pyyhkeen olkapäilleni ja kävelin kalu lähes täydessä 20 cm pituudessaan raskaasti heilahdellen laiturille. Mikko soitti minulle lauantai-aamuna ja kyseli lähtisimmekö yhdessä sorsastamaan. Erityisen hyvin Nina pesi kalumme, kokeillen vielä maistamalla, että varmasti tuli puhdasta.

Kostamus naiset finnish: Vaimo saa vierasta eroottista seuraa

Vaikka Ninan pillu oli aivan litisevän kostea, niin tarvittiin useampi työntö, ennen kuin nuori, tiukka pillu avautui ottamaan ison kyrpäni vastaan. Vähä vähältä kiihdytin tahtia työnnyin yhä syvemmälle. Sorsastus sujui hyvin ja Mikko oli iloinen kuin pikkupoika kun sai ammutuksi useamman sorsan. Nina pahoitteli, että sotki vaaleat housuni ja alkoi pyyhkiä tahroja pois. Aloitin nainnin varovaisilla, hitailla vedoilla työntymättä aivan juurta myöten sisän. vaimo saa vierasta eroottista seuraa

Vaimo saa vierasta eroottista seuraa - Villi

Löylyteltyämme menimme kolmisin pesuhuoneen puolelle. Huomasin, että Ninan katse viivähti housujeni etumuksessa ja olin näkevinäni, että hän nuolaisi vähän huuliaan. Sitten asetin kaluni pillun huulille ja aloin työntyä sisän. Hänen vahva musta tukkansa, isot tumat silmänsä ja muuten siroon vartaloon nähden todella isot ja kiinteät rintansa ovat peruja hänen espanjalaiselta äidiltän. Kun sitten vedin kaluni Ninan pillusta niin iso spermaklöntti tippui läsähtäen naapurini kuistin lattialle., sorsastuksen alettua jouduin lähtemän yksin mökille, sillä vaimollani oli muuta viikonloppuohjelmaa.

Noin vaimo saa vierasta eroottista seuraa

Näytä kaikki viestit vaimo saa vierasta eroottista seuraa →

Kommentti “Vaimo saa vierasta eroottista seuraa”

  1. M kkinaapurin nuorta vaimoa Isokyrp. Naapuri ei ollut kuulun.. Thaitytöt tytön pillua, Johanna Tukiainen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *