Erottinen tarina seksipuhelin

erottinen tarina seksipuhelin

Roosa nuoli minua takaapäin niin suloisesti, että vaikka yritin pidätellä laukeamistani, sain valtavan voimakkaan orgasmin hänen käsittelyssän. On minullakin isosisko, pari vuotta vanhempi, nykyisin lähentelee kolmea kymppiä, itse tunsin kyllä olevani aina pikkuveli, välit meillä oli (ja ovat) kylläkin ihan hyvät. Tunne oli hieno, kun seksikäs nainen reagoi käsittelyyni huokailemalla, voihkimalla ja kiemurtelemalla. Toppuuttelin, sillä en halunnut seksiä taksikuskin nähden. Olin shokissa, vaikka näky oli kieltämättä viehättävä: hyvännäköinen, treenattu elli masturboi täyttä pätä puutarhassani! Katso myös, parhaimmat seksinovellit -sivu, jonne olisi tarkoitus linkitellä lukijoidemme suosikkinovelleja!

Videos

Tushy Lena Paul Gapes With Her Friend and Sugar Daddy. erottinen tarina seksipuhelin

Erottinen tarina seksipuhelin - Keskustelu - Ihana

Poistettu alusta seuraava teksti, koska ei enä olennaista: Itsetyydytys. Monilta seuraavaksi linkitetyiltä sivustoilta löydät myös paljon muutakin seksiin liittyvä, mutta nämä linkit vievät siis suoraan tarinoihin. Tunsimme toisemme, mutta emme kovin hyvin. Matkalla hän kysyi, että oletko koskaan kokeillut peggingiä.

Erottinen tarina seksipuhelin - Eroottiset

Ennen kuin ehdin vastata, hänen pitkät sormensa olivat löytäneet tiensä T-paitani alle. Sen jälkeen hän suhtautui minuun viileästi, ja kuulin miehestä vain pari kertaa chatissa. Oltiin nähty baareissa aiemminkin, mutta vasta tuona kesäyönä juteltiin pidempän ja pädyttiin hänen luokseen. Edessä oli yli 10 tunnin matkustus kohteeseen ja toivoin, että tämä kopeloija jäisi pian pois bussista. Yritin ehdottaa vaikka mitä, mutta vastaus oli aina, että hän ei tykkä muusta. Jo taksimatkan aikana pädyimme pussailemaan kiihkeästi. Sitten palasimme baariin kuin mitän ei olisi tapahtunutkaan. Humala ei ole paras mahdollinen olotila kokeilla uusia, jännittäviä juttuja, vaikka se kivasti ehkä välillä rohkaiseekin niihin. Suihinoton, se kesti aika kauan, mutta silmissä musteni loppuhuipennuksessa, hyvä kun pysyin pystyssä. Ei siinä sinällän mitän outoa ollut olimmehan nähneet toisemme saunassa alasti monta kertaa. Siinä samassa Roosa kumartui ylleni ja otti rintani huultensa väliin. Naapurin kanssa, oudointa on ollut varmaan se, kun naapurin nainen tuli ehdottamaan seksiä kanssani. Käsirautamiehen kanssa meillä oli kyllä muuten kivaa sen yhden kesäisen aamun ajan, ja häneltä sain uudenlaista kokeilunhalua seksielämäni. Anaaliseksi on toinen asia, jota ensimmäisellä kerralla ei sopisi ehdottaa.

Kommentti “Erottinen tarina seksipuhelin”

  1. Vierailija: Tässä ihana tarina. Sivu 1 / Seuraava.. Eroottisia tarinoita sivu mrjussi..

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *