Gay novellit anopin pillu

gay novellit anopin pillu

Pillun karvoitus oli läheltä nähtynä tiheämpä ja tuuheampaa. Tyttöystäväni äiti saapui laivareissultaan pienessä hiprakassa. Hän pästä änen, änen jollaista ei ollut häneltä koskaan ennen kuullut. Seuraava kerta oli joulusauna samalla kaavalla anopin kotona. Laskeuduin alas lauteilta ja tyhjensin saunanpenkin tavaroista ja siirsin sen hieman irti seinästä. gay novellit anopin pillu

Gay novellit anopin pillu - Salainen seksideitti

Anoppi ei jaksanut enä saunoa ja lähti pesullekin mökin suihkuun. Olin kantamassa vesiä, kun anoppi tuli viinikannunsa kanssa saunankuistin penkille istumaan. Anopin luona oltiin silloinkin ja oltiin saunaan menossa taas porukalla. Siellä myös kalu nosteli pätän, mutta sain taas peiteltyä.

Anopille: Gay novellit anopin pillu

Hyväilin rintoja taas aika kauan. Siinä yritin sanoa jotain, mutta saunaanhan sitä anopin perässä mentiin. Ilta meni kaljaa litkiessä ja jäkiekkoa katsellessa. Silloin ei uskaltanut kuin vähän vilkuilla ettei vaimo olisi huomannut.

Gay novellit anopin pillu - Shemale tube

Aloitin hitailla työnnöillä, sillä tiesin, ettei anoppini ollut saanut pitkän aikaan kunnon melaa. Tunti siinä varmaan meni, kun juteltiin ja juotiin terassilla, välillä pussailtiin ja halailtiin. Anoppini levitti haarojaan ja menin itse viipymättä nuolemaan hänen aarrettaan. Välillä upotin kaluni anopin suuhun, vielä hivenen punertavien huulten välistä. Asento oli jaloille aika raskas ja ei anopinkaan asento helpoimpia ollut kapealla kovalla penkillä. Kiinnitin heti huomion hyvinkin runsaaseen tummaan karvoitukseen, vaikka oli hämärä. Suuhuni tuli runsaasti anopin pillumehuja. Oli ollut juhannus ja me olimme anopin seurana mökillä. Anoppi tuli perässäni ja ymmärsi yskän ja laskeutui penkille selälleen ottaen seinästä tukea. Ihoa vasten liiskaantuneet kainalokarvatkin work sex turku bb suomi sex olivat näkyvissä anopin pitäessä käsiänsä pänsä alla. Anoppi huokaili ja kalunikin alkoi kovettua taas kiimasta tuota naista kohtaan. Molemmat olimme aivan kuin horroksessa. Anoppini oli riisuuntunut niin, ettei hänellä ollut enä kuin pikkumustat yllän, ja hän meni jo saunan puolelle. Vähän katselin tissejä ja muna alkoi nousta, mietin mitä tekisin. Tekisikö anoppi minun kanssa mitän? Ei niissä yhteissaunoissa voinut kunnolla katsella ja mittailla anoppia. Ihan normaalisti saunottiin, mutta kyllähän eroottinen lataus oli käsin kosketeltavaa. (Anoppini on hyvin kaunis nainen, upeasti säilynyt ja todella upea muutenkin.) Samalla katselin hänen lyhyen hameensa alta hieman paljastuvia reisiä sekä hänen rintavarustustaan.

Kommentti “Gay novellit anopin pillu”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *