Kortin numero visa electron ulvila

kortin numero visa electron ulvila

Näissä maksamiseen tarvittavat tiedot löytyvät samoista paikoista kuin credit/debit -korttien credit-tiedot: kortin numero löytyy kortin etupuolelta ja tarkisteluku käntöpuolelta, allekirjoituspaneelin vierestä. Maksaminen luottotililtä: Käytä maksamiseen korttisi etupuolelta löytyvä 16 numeron numerosarjaa ja kortin käntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta löytyvä tarkistuslukua eli CVV-lukua. Jos et asioi kauppapaikassa, joka käyttä Mastercard SecureCode -todentamispalvelua, varmista, että käytössä on niin sanottu SSL-yhteys. Käyttäessäsi kortin taustapuolelta vasemmasta alakulmasta löytyvä numerosarjaa, maksat ostoksesi debit-ominaisuudella. Your browser is not supported, to guarantee network security and optimal use of eServices, we recommend using supported browsers and their most recent browser versions. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat turvakoodina (CVV-koodi). Lue lisä Mastercard SecureCode-palvelusta, maksaminen verkossa Mastercard SecureCode -palvelun ulkopuolella. Pankki- ja luottokortin numero ja CVV-turvakoodi. Huomioi, että debit-kortti ei välttämättä käy ostettaessa Euroopan ulkopuolelta.

Kortin numero visa electron ulvila - Mik

Säilytä tallentamasi tai tulostamasi tiedot myöhempä tarkistusta ja vertailua varten. Suurella osalla suomalaisista on käytössä myös pelkkä debit-kortti, ilman credit-ominaisuutta. Käyttäessäsi kortin taustapuolelta vasemmasta alakulmasta löytyvä numerosarjaa, maksat ostoksesi debit- eli pankkikorttiominaisuudella. Maksaessasi internetissä ostoksia credit/debit-kortilla, voit valita maksatko ostoksesi credit- eli luotto-ominaisuudella vai debit- eli pankkikorttiominaisuudella. Käyttämällä palvelua voit olla varma, että maksutapa on turvallinen ja että verkkokauppa ja veloitettava summa ovat oikein. Maksa turvallisesti verkossa käyttäen Mastercard SecureCode -palvelua.

Videos

Exploring vaginal electronics.

Visa - Paras: Kortin numero visa electron ulvila

Jos käyttämäsi verkkokauppa käyttä Verified by Visa -palvelua, tarvitset verkossa maksamiseen korttitietojen lisäksi omia S-Pankin verkkopankkitunnuksiasi. Kun haluat käyttä credit-ominaisuutta (ostot laskutetaan) käytät Credit-kortin numeroa ja webcam porno treffit suomi24 posti kun haluat käyttä debit-ominaisuutta (maksu veloitetaan pankkitililtä käytät Debit-kortin numeroa. Kortilla verkossa maksamiseen tarvitset korttinumerosi ja kortistasi löytyvän tarkistusluvun eli CVV-luvun. Mastercard SecureCode on pankkien ja Mastercardin yhteistyössä kehittämä varmistuspalvelu. Ensimmäiset 16 numeroa muodostavat korttinumerosi ja kolme viimeistä numeroa tarkistusluvun eli CVV-luvun. Muilta osin ostaminen tapahtuu kuten ennenkin, etkä esimerkiksi tarvitse mitän erillisiä ohjelmia. Voit myös kaksoisnapsauttaa selaimen alareunassa olevaa lukon tai avaimen kuvaketta ja varmistaa, että SSL-varmenne on todella myönnetty www-osoitteelle, jossa asioit. Alla olevasta kuvasta näet, mitkä numerot liittyvät mihinkin ominaisuuteen. Palvelun käyttäminen vastaa kortinhaltijan allekirjoitusta. SSL-yhteyskäytännön suojaamana voit antaa korttitiedot kauppiaan www-sivulla olevaan lomakkeeseen. Sinulta voidaan pyytä myös lisätarkistuksia, kuten laskutusosoite ja/tai nimikirjoituspaneelissa oleva kolminumeroinen kortin tunnus (Card Verification Value). Mastercard SecureCoden avulla kaupan osapuolet kortinhaltija ja verkkokauppa todennetaan Internetissä tehtävien ostosten turvallisuuden parantamiseksi.

Kommentti “Kortin numero visa electron ulvila”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *