Naisen tyydytys hellää seksiä

Tällaista on hyvä seksi naiset kertovat Me Naiset Me, naisten suuren seksikyselyn vastaajat kertovat, millaista on hyvä seksi. Heittäytymistä, 100-prosenttista luottamusta toiseen ja molemminpuolista tyydytystä. Sellaista, missä kunnioitetaan toisen toiveita ja haluja, hellä ja intohimoista. Naisten välisessä seksissä maalina on kuitenkin aina partnerin mielihyvä ja toinen. Mies, näin annat naiselle 60 sekunnin orgasmin! Takaako tämä molemmille yhtä suuren tyydytyksen? Mun kokemukseni naistenvälisestä seksistä on aina olleet hirveän orgasmikeskeisiä, helliä. Mä en voi saada orgasmia miehen kanssa jos mulla on pienikin epävarmuus itsestäni fyysisesti. Tai jos mies ei osaa yhtän lukea naisen kehoa vaan toimii. Tällaista on hyvä seksi naiset kertovat Me Naiset Me, naisten suuren seksikyselyn vastaajat kertovat, millaista on hyvä seksi. Heittäytymistä, 100-prosenttista luottamusta toiseen ja molemminpuolista tyydytystä. Sellaista, missä kunnioitetaan toisen toiveita ja haluja, hellä ja intohimoista. Naisten välisessä seksissä maalina on kuitenkin aina partnerin mielihyvä ja toinen. Mies, näin annat naiselle 60 sekunnin orgasmin! Takaako tämä molemmille yhtä suuren tyydytyksen? Mun kokemukseni naistenvälisestä seksistä on aina olleet hirveän orgasmikeskeisiä, helliä. Mä en voi saada orgasmia miehen kanssa jos mulla on pienikin epävarmuus itsestäni fyysisesti. Tai jos mies ei osaa yhtän lukea naisen kehoa vaan toimii.

Naiset kertovat, miten: Naisen tyydytys hellää seksiä

Jos nainen saa, niin kyllä mieskin saa. Tuo naisvartalo kun tuntuu kaiken muun viehättävyytensä lisäksi olevan vieläpä varsin monimutkainen järjestelmä (tai kompleksi, kuten joku kuvaavasti voisi sanoa). Tulevaa yhdyntä, ja yhdyntöjä, silmällä pitäen herra Sarasvuo mainitsee huomionarvoisina seikkoina naisen ohjausvastuun, G-pistettä vasten painuvan työntymiskulman, jonka mahdollistaa kattopuolta kohti osoittava tyvijäykkyys sekä häpyluun kontaktin klitorikseen. Jari Sarasvuota lainaten kohtelemalla maailman  harvinaisinta ja ihaninta olentoa hänen ansaitsemallaan tavalla. Itse aloittaisin kallonpohjasta, niskasta, hartioista ja selästä. Seksin ehdottamisessa voi olla vitsikäs, nöyrä tai suorapuheinen mutta suloinen ainakaan kovin ronski ei kannata olla.

Naisen tyydytys hellää seksiä - Miten naisen pitäisi

Tajunnanräjäyttävä, hyväksi seksi on tajunnanräjäyttävä mielihyvä, josta molemmat saavat tyydytystä, läheisyyttä ja nautintoa. Pelleilkä ja hassutelkaa yhdessä, niin teillä on huippuhauskaa. Mutta edelleen, ei pidä tuijottaa tiettyä pämärä vaan nauttia matkasta. Mutta kiirehän ei ollut, vai mitä?

Naisen tyydytys hellää seksiä - Miehet vastaavat

Perusteellista tietoa seksistä ja seksuaalisuudesta tarjoavat niin Sexpo-sätiö kuin Väestöliitto kin. Tunnelma ja vartaloiden välinen side pysyy yllä huomattavasti mukavammin. Jos polun varrella on tarvetta ohjaukselle, erilaiset kuumaa-kylmä tai vaikkapa 1-10 -asteikot voivat antaa konkreettisia vinkkejä kosketuksen vaikutuksesta ilman, että ihan liikaa menee kädestä pitämiseksi. Ajatukset seisauttavaa, hyvä seksi on sitä, ettei sen aikana ajattele mitän muuta kuin omaa ja kumppanin nautintoa. Älä siis epäröi ehdottaa seksiä mutta tee se kiusoittelevasti.

Kommentti “Naisen tyydytys hellää seksiä”

  1. Aikuisvideo seksitreffit suomipornoa 1 min. Joidenkin käyttäjien mukaan seuraa, etenkin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *