Pillua nuollaan halukas nainen

pillua nuollaan halukas nainen

Nyt se sitten alkaa totesi Antti lakonisesti. Sieltä Antti nosti ketjun, jonka päissä oli lukittavat lenkit. Tero joutui makaamaan vatsalaan sohvan laidalla pylly levitettynä. Tero makasi aivan muurahaispesän vieressä. Antti jatkoi ja siirtyi Teron taakse. Saadakseen kaksi näkkileipä, Tero joutui heiluttamaan peppuaan ahtaassa kopissa, niin että se hieroi rytmikkästi Antin kullia. Napista laukeava mekanismi nimittäin veti dildon nystyrät sisän ja ulos, siten, että dildon sai kiinnitettyä pyllyyn; sitä ei saanut pois painamatta nappia. Saat 20 raipaniskua rangaistukseksi vittuilusta, mutta sä lasket iskut, kaikki muut on ylimäräisiä! Sen rinnalla jälleen raiskattu pyllyreikä ei enä tuntunut miltän. Sä kärsit vielä kunnolla jossei sun asenne muutu.

Pillua nuollaan halukas nainen -

Peloissaan Tero oivalsi vihjeen ja alkoi nuolla eri puolilta, kunnes kulli oli kokonaan kiihottunut. Jumalauta pimppi, nyt teit elämäs virheen. Tämä saa riittä tältä päivältä.

Videos

( M ) Mei Haruka angel uncensored fuck gangbang - part. pillua nuollaan halukas nainen

Pillua nuollaan halukas nainen - Kireä Pillu

Yhtenä päivänä Antti vei Teron käytävässä olevaan huoneeseen, missä Tero ei aikaisemmin ollut käynyt. Ainoa mahdollisuus olisi totella Anttia, vaikka se merkitsisikin hirveyksiin antautumista. Ennen laukeamistaan Jore kuitenkin työnsi kullinsa vielä mahdollisimman syvälle Teron pyllyyn.

Kommentti “Pillua nuollaan halukas nainen”

  1. Alla oleva juttu sis lt. Pojan rakkaus nailoniin ja omaan. Eroottiset Tarinat Nurmo opistolle on.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *