Pilluseuraa laurilan lomamökit

pilluseuraa laurilan lomamökit

Mikäli peruutus tapahtuu aiemmin kuin 30 vuorokautta ennen oleskelun alkua, palautetaan ennakkomaksu. Varaukset Varauksen tai tiedustelun voit tehdä joko puhelimella, sähköpostilla tai telefaxilla. Löydä Suomen vuokramökit nopeasti uudesta palvelusta. Valittavanasi on erilaisia lomamökkejä luonnonkauniissa, rauhallisessa rantamaisemassa. Liinavaatteita voi vuokrata 10 /hlö.

Laurilan Lomamökit: Pilluseuraa laurilan lomamökit

Onko jollain kokemuksia Laurilan lomamökeistä? Mökeissä Kallionkolo, Mäkiranta, Rantakallio, Sillankorva, Kotoranta, Aitta ja Pihapirtti  vesijohtovedessä ylittyy pintaveden kaivoon päsyn vuoksi toistaiseksi asetuksen juoma- ja ruokaveden vaatimusarvot. Loppumaksu tulee suoritettavaksi kolme viikkoa ennen loman alkua. Laurilan Lomamökit on tällöin velvollinen ilmoittamaan tästä asiakkaalle viipymättä ja asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Uudet sivumme löytyvät tästä linkistä, tervetuloa! Hyvät kulkuyhteydet niin Tampereelta, Turusta kuin Helsingistä tultaessa.

Videos

Mikkolan Lomamökit on myös suosittu yöpymispaikka Pirkanmaan alueella työssä käyville. Talvisin alueella on pulkkamäkiä ja jäkenttä talvipelejä varten. Mökkivuokraus ja majoituspalvelut keskellä maalaismaisemaa. Laurilan Lomamökit, Orderfood Accomodation. Mäki-Laurilan Maatila tarjoaa mökkivuokrausta ja majoitusta Teuvalla. Kotieläimillä on ehdottomasti oltava oma peti mukana eivätkä ne saa olla sohvilla eivätkä sängyissä. Lomamökin siivouksesta loman aikana ja sen pättyessä huolehtii asiakas. Laurilan Lomamökit sijaitsee Lempälässä Pyhäjärven rannalla, Näppilän tilalla. Vuokraan sisältyvät mökki varusteineen, ruokailuastiat, ruokailuvälineet, sähkö, puut ja alv. Mökkien vuokrauksen tarjoaa Laurilan Mökit. Vesijohtovesi, kaikkiin mökkeihin tulee kylmä- ja lämmin vesi, joka soveltuu peseytymis- ja käyttövedeksi, mutta ei toistaiseksi juoma- ja ruokavedeksi. Loppusiivous on kotieläinten käyttämissä tiloissa tehtävä erityisen hyvin, tai perimme siivousmaksua vähintän. Ellei vuokraa ole suoritettu eräpäivän mennessä, katsotaan varaus peruuntuneeksi. Henkilömärä, lomamökkiä saa käyttä vain ne henkilöt jotka on varauksen yhteydessä ilmoitettu. Oli ensimmäinen ja viimeinen vuokraus Laurilan lomamökeiltä. Laadukkaita malo-luokiteltuja talviasuttavia mökkejä Pyhäjärven vesistön puustoisella rannalla Näppilän tilalla. Mökeissä sisä-wc (yhdessä ulkokäymälä isommissa mökeissä pyykkikone ja myös vaatteiden kuivauskaappi. Majoittujille Lempälässä on tarjolla lomamökkejä,. Tupakointi on kielletty sisällä kaikissa lomakohteissamme. Loppusiivouksen voi myös tilata Laurilan Lomamökeiltä ja mökkikohtaisesti sovittu siivousmaksu suoritetaan vuokranmaksun yhteydessä. Mikkolan Lomamökit sijaitsevat Lempälässä järven rannalla, keskellä maalaismaisemaa, noin 25 kilometrin pässä Tampereelta. Lomatalo Laurila: 8 kpl 2 hh, joissa oma wc ja suihku. Ilmoittamatta jätetty vahinko ja tällä tavoin salattu tapaus ilmoitetaan viranomaisille.

Kommentti “Pilluseuraa laurilan lomamökit”

  1. Laurilan Lomamökit Hyvin varusteltuja, talviasuttavia lomamökkejä. Vuokraa viihtyisä mökki Vanajaveden rannalta!.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *