Seksiä helsinki naisen ejakulaatio keskustelu

seksiä helsinki naisen ejakulaatio keskustelu

Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Ihmettelin tätä asiaa joskus jossakin toisaalla. Ensimmäisella kerralla kun harrastaa seksiä se ei aina onnistu mutta kun oppii tuntemaan mistä toinen pitä niin kaikki naiset ejakuloivat. Minä ainakin pidän siitä mausta,sen verran että oikein märän naisen kanssa voi homma mennä pelkäksi nuolemiseksi ja sormeiluksi. Olo on ollut hyvä, muttei mikän räjähdyksellinen (tai sitten tämä on minulle niin "normaalia" etten edes tiedä nauttivani oikeesti oikeesti). Hyvä on olo, vaikkakin alussa hämmentä, kun kosteaa on joka paikassa. Silloin meno on niin märkä että sängyssä on pakko olla patjan suojus joka ei läpäise nestettä. Kaikki minun tapailemani naiset ovat kyllä ejakuloineet toiset vähemmän ja jotkut niin että sitä voi vain kuvata sanalla hyökyaalto. Hyvä juttu tuota en tiennytkän. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. seksiä helsinki naisen ejakulaatio keskustelu

Videos

Intense Fuck in the Treehouse with 2 Cumshots! Amateur Couple LeoLulu. seksiä helsinki naisen ejakulaatio keskustelu

Seksiä helsinki naisen ejakulaatio keskustelu - Luuloa ja

Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Ja tuosta.8ml voin vain todeta ei pidä paikkaa tai ehkä kerralla mutta jotkut naiset pystyvät siihen useita kertaa putkeen. ON näitä tapahtunut useaankin otteeseen. Yli 18-vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Seksiä helsinki naisen ejakulaatio keskustelu - Naisen ejakulaatio

1.7.2008, 15:56 #481945, ilmoita asiaton viesti voisinkin heittä tähän väliin kommentin,ihan vain omia kokemuksia ei mitän kirjatietoa. Voit myös siirtyä Suomi24:n etusivulle. Etusivu Foorumit, naisen ejakulaatio ja tietämättömät miehet.

Noin seksiä helsinki naisen ejakulaatio keskustelu

Näytä kaikki viestit seksiä helsinki naisen ejakulaatio keskustelu →

Kommentti “Seksiä helsinki naisen ejakulaatio keskustelu”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *