Seksiä joensuu miten orgasmi

seksiä joensuu miten orgasmi

Vuonna 2014 ilmestyneen kanadalaisen tutkimuksen mukaan miesten ja naisten suurin huoli seksissä oli naisen orgasmin puuttuminen. 4 prosenttia vastasi, ettei ole löytänyt tapaa, jolla saisi orgasmin. Kysyimme häneltä parhaat vinkit, joilla se voi onnistua:. Esteenä voi olla monia asioita, kuten erimerkiksi kehonkuva. Jotkut ovat puolestaan tulleet siihen tulokseen, että moni nainen kaipaisi orgasmikoulua, jotta oppisi laukeamaan. Osa naisista erehtyy suomalaiseen vaatimattomuuteen ja ajattelee kainosti, että ei se ole niin tärkeä. Yhdynnässä takaapäin-asennossa ja anaaliseksissä saivat molemmat 8 prosenttia änistä. Nainen pällä on paras asento, kumppanin tyydyttäessä käsin ja yhdynnässä, kun olen pällä, saivat molemmat 12 prosenttia änistä. Tutkimukset kertovat, että on naisia, jotka eivät voi saada ollenkaan orgasmia. Joidenkin tutkijoiden mukaan osa naisista ei tiedä ensinkän, mikä orgasmi.

Naisen orgasmi, naisten: Seksiä joensuu miten orgasmi

Hyvä seksiä ilman orgasmia? Se viestii kummallekin, että seksiä halutaan. Kun 93 prosenttia miehistä saa rakastellessaan useimmiten orgasmin, naisten vastaava osuus on vain 46 prosenttia.

Videos

Orgasmi abbandonati - femmine bastarde.

Seksikauppa: Seksiä joensuu miten orgasmi

Seksuaalisuus myös muuttuu elämän mittaan, ja kumppanille kannattaa kertoa uusista toiveista pitkässä suhteessa. Jutustelu voi toki auttaa. Laukeamisessa on tärkeä, että osaa keskittyä hetkeen. Osa saa sen vain itsetyydytyksen avulla, osa saa orgasmeja jopa jumpatessaan. Jokaisen kannattaa opettaa toista siitä, mistä tykkä.

Kommentti “Seksiä joensuu miten orgasmi”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *