Seksi kuukautisten aikana naiselle orgasmi

seksi kuukautisten aikana naiselle orgasmi

Kumppanikin nauttinee, ei kannata olettaa, että seksi menstruoivan naisen kanssa ällöttäisi miestä. Keskustelu olisi käytävä hyvissä ajoin, eikä vasta seksin aikana. Kun harrastat seksiä kuukautisten aikaan, voit käyttä naisten kondomia. Nämä asiat sinun tulee tietä, mikäli ajattelit kokeilla seksin harrastamista siihen aikaan kuukaudesta:. Yksi ihmisten suurista huolenaiheista on hommasta aiheutuva sotku. Onko kuukautisten aikainen seksi turvallista? Muutamia asioita petipuuhista tuolloin kannattaa kuitenkin tietä. Lähde: Health News, kommenttia. Älä tee tätä virhettä pilaa kumppanin nautinnon.

Seksi kuukautisten aikana naiselle orgasmi - 7 hyvä

Osa kokee kuukautiset niin epämiellyttävinä, ettei seksikän innosta niiden aikana. LUE MYÖS: Lähde: seksi kuukautiset. Vähiten sotkua on tiedossa myös kuukautisten loppuvaiheilla, kun vuoto on vähäisempä. Jos ajatus kuitenkin arveluttaa, kannattaa siitä keskustella kumppanin kanssa. Tällöin veri ei sotke paikkoja yhtä paljon, kuin muissa asennoissa. seksi kuukautisten aikana naiselle orgasmi

Seksi kuukautisten aikana naiselle orgasmi - 6

Erotic thai massage seksi teija 257
Seksi kuukautisten aikana naiselle orgasmi 638
Sex tarinat kellariravintola hällä 623
Seksi kuukautisten aikana naiselle orgasmi Viimeistän 50 Shades of Gray on saanut naiset pohtimaan, kannattaisiko seksin harrastamista kuukautisten aikaan kokeilla sittenkin. Jos ajatus tuntuu sinusta miellyttävältä, ei seksille kuukautisten aikaan ole esteitä. Ennen hommiin ryhtymistä kannattaa käydä keskustelu molempien osapuolten ajatuksista ja tuntemuksista asian suhteen.
Orgasmi helpottaa kipuja, seksin harrastaminen saattaa vähentä PMS-oireita ja kuukautisista johtuvia kipuja, mikäli nainen saa orgasmin. Jos seksi kuukautisten aikana epäilyttä yhä, voi orgasmin saada muilla keinoin. Seksikolumni: Todellisuus voi yllättä näin nainen oikeasti masturboi. Kuva: Fotolia 22:45 - Senni Loikala, toiset pitävät seksin harrastamista kuukautisten aikaan huonona vaihtoehtona, kun taas toisia vuodot eivät häiritse. Tasot nousevat kolmannen päivän tuntumassa, jolloin myös tuntoherkkyys lisäntyy ja seksi tuntuu paremmalta. Läkäreiden mielestä asialle ei ole esteitä. Kuukautistenkin aikana on mahdollista tulla raskaaksi. Esimerkiksi nainen voi käyttä tamponia, ja mies tyydyttä hänet klitorista hyväilemällä. Seksin voi myös ajoittaa kuukautisten loppuvaiheeseen, jolloin vuoto on jo niukempaa. Sen vuoksi ehkäisyä tarvitaan myös kuukautispäivinä. Toisilla kiihottuminen saattaa kuukautisten aikaan taas olla huipussaan. Jotkut kokevat seksin tyydyttävämpänä kuukautisten aikaan kuin muulloin. Joskus ovulaatio ja kuukautiset voivat myös lomittua, kertoo Ford. Asiaan liittyy kumminkin kysymyksiä: Pitäisinkö siitä? Raskaaksi voi tulla, fordin mukaan naiset ovat alttiimpia saamaan sukupuolitautitartunnan kuukautisten aikaan, koska kohdunkaula on tuolloin hieman tavallista enemmän auki. Anna mennä vaan, jos ajatus ei tunnu epämiellyttävältä, voi kuukautisten aikanakin harrastaa seksiä, vakuuttaa Ford. Myös kuukautisten aikaan on mahdollista tulla raskaaksi. Sotkun märä on mahdollista minimoida.

Noin seksi kuukautisten aikana naiselle orgasmi

Näytä kaikki viestit seksi kuukautisten aikana naiselle orgasmi →

Kommentti “Seksi kuukautisten aikana naiselle orgasmi”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *