Seksi mikkeli seksifantasia tarinat

seksi mikkeli seksifantasia tarinat

Pieneen kylän Hämeenlinnan suunnalla piti mennä kahden bussin kanssa ja sitten Antti tulisi hakemaan hänet bussipysäkiltä. Peloissaan Tero ryhtyi tähän nopeasti ja edellisen jälkeen se ei edes tuntunut enä miltän. Mitä sä nyt teet, älä, älä viitsi Tero hätäntyi. Sitten Antti otti Teron hiuksista kiinni saadakseen Teron pän paremmin liikkumaan tahtomallaan tavalla. No nyt voisit sitten rueta riisumaan mun alushousuja suullasi Jore komensi Teroa. Sitä Tero piti kaikkein pahimpana, koska siinä Tero oli henkisesti kaikkein selvimmin Antin vallassa. Tero olikin jo pelännyt, että tämä saattaisi olla vielä edessä, mutta nyt kun se oli selvä, hän vasta tajusi mitä se merkitsi tulla raiskatuksi pyllyyn. Se voi tuntua nurinkuriselta, kun muulloin naiset tavoittelevat tasa-arvoa. Terosta tuntui, että Antissa oli sittenkin hiven ihmistä. Antti työnsi Teroa käytävä eteenpäin ja avasi teräsoven avaimella.

Seksifantasiat - Meillä: Seksi mikkeli seksifantasia tarinat

Vähitellen Antin sperma alkoi pulputa Teron pyllyreijästä ulos. Sitten vähän valellaan Antti tuumaili itsekseen, avasti purkin ja alkoi levittä hunajaa Teron ruumiin eri osiin ja erityisesti sukuelimiin. Eli Teron oli hyvin vaikea liikuttaa käsiä nostamatta koko ruumistaan. seksi mikkeli seksifantasia tarinat

Seksifantasiat: Seksi mikkeli seksifantasia tarinat

Pihalla istahdan autoon, ja en tuhlaa enä hetkeäkän. . Peloissaan Tero oivalsi vihjeen ja alkoi nuolla eri puolilta, kunnes kulli oli kokonaan kiihottunut. Huohottaen tuskasta Tero vaikeroi Älä enä, mä en kestä enä Teron ininästä huolimatta, Antti jatkoi vielä jonkin aikaa. Ajattelematta todellisia pakomahdollisuuksiaan sen tarkemmin, hän riuhtaisi irti ketjun, josta Antti veti häntä toiseen huoneeseen, ja lähti juoksemaan käytävä pitkin portaiden suuntaan, josta he olivat tulleet kellariin. Toisella vaijerilla Antti kiinnitti Teron vasemman jalan viereiseen puuhun siten, että Tero makasi maassa pingoitettuna kahden puun välissä. Ajatus, että Tero joutuisi katsomaan Anttia silmiin koko raiskauksen ajan oli henkisesti ehkä rankinta mitä Tero oli tähän mennessä Antin kanssa kokenut.

Noin seksi mikkeli seksifantasia tarinat

Näytä kaikki viestit seksi mikkeli seksifantasia tarinat →

Kommentti “Seksi mikkeli seksifantasia tarinat”

  1. Arkistossa tarinat on jaoiteltu teemoittan. Insesti - yleisin seksifantasia?. Seksifantasiat vanhemmista naisista - kuumat.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *