Thai hieronta kokkola seksiä tampere

Ensimmäinen toimipaikkani sijaitsi Satakunnankadulla ja alkuvuodesta 2017 sain uudet, rauhalliset toimitilat nykyisestä osoitteesta Lapintie. Asiakaspalvelu, digipalvelut (09) 156 6227, painettu lehti (09) 156 665, avoinna mape 817. Tämän vuoksi uskaltauduin perustamaan tämän yrityksen Tampereelle syksyllä 2013 ja siten antamaan perinteisen ikivanhan thaihieronnan kokemuksia ihmisille. Hieronta on erinomainen lisä sekä kuntoutujan että urheilijan lihashuoltoon. Sen lisäksi, että jo aiheutuneet lihasjumit voidaan huoltaa kuntoon, hieronta on avainasemassa myös vammojen ehkäisyssä, koska se lisä lihasten ja jänteiden joustavuutta. Hierontaa Helsinki Tölö alueella. Welcome also foreign customers to real traditional thai massage! Siellä toimiessani opetin myös useita thainaisia sekä ulkomaalaisia henkilöitä thaihierojiksi.

Videos

Thai massage - Horny slut teased leaking lots nhdta-319 scene.

Thai hieronta kokkola seksiä tampere - Hierontaa

Vastaanotollani Helsingin Tölössä urheilijoiden kehonhuollossa arvioidaan aina hieronnan tarve harjoitus- ja kilpailuohjelmiin suhteutettuna. Hierontaa kuntoutujille sekä urheilijoille, hieronnan hyödyt ovat kattavat. Monipuolisten otteiden ja hoidon voimakkuuden sätelyn ansiosta urheiluhieronta on tehokkaampaa kuin klassinen hieronta. Muista myös myynnissä olevat lahjakortit. Olen Natthiya, lempinimi Kae ja opiskellut thaihierontaa Bangkokin Wat Po Traditional Medical Schoolissa, josta sain certifikaatin vuonna 1999. 2017 Thai Bun Dee Lapintie 9, 33100 Tampere puh.

Thai hieronta kokkola seksiä tampere - Hierontaa

Ennen Suomeen muuttoani (vuonna 2007) omistin ja johdin hierontayritystä 8 vuotta Phitsanulokin kaupungissa Thaimaassa kuuluisalla Wat Nangphaya -temppelialueella. Sähköposti, sähköposti (digi postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia, käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot. I have Wat Po certificate from Bangkok Medical school and I speak english. Katso ajankohtaista ja yhteystiedot. Olen havainnut, että monet suomalaisetkin ovat Thaimaan matkoilla tottuneet thaihierontaan ja haluavat laadukasta sekä ammattitaitoista hierontaa myös tällä kotimaassaan, mutta sitä on ollut vaikea löytä.

Noin thai hieronta kokkola seksiä tampere

Näytä kaikki viestit thai hieronta kokkola seksiä tampere →

Kommentti “Thai hieronta kokkola seksiä tampere”

  1. 48 thai hieronta tampere kaunis. Kokkola Thai - hieronta.. Hierontaa (ei seksiä ).

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *