Thaihieronta lahti finnkino lahti

thaihieronta lahti finnkino lahti

HotStone-hieronta Klassinen hieronta 50min 46,00, klo.00-14.00 36,00, klo.00-14.00 väliset hinnat ovat voimassa vain arkipäivinä. Saleissa on pehmeämmät penkit, suuremmat jalkatilat ja isot valkokankaat. Lisäksi kuvanlaatu on entistä parempi uusien, reiättömien valkokankaiden ansiosta. Toimipisteemme on muuttanut osoitteeseen Kiveriönkatu 51, 15200 Lahti. Kuvapalatsin catering-yhteistyökumppanina toimii Sokos Hotel Lahden Seurahuone. Teatterin erikoistilat, teatterin toisessa kerroksessa on pieni lämpiö (noin 75 m jossa voit nauttia vaikka kuohuvat ennen tilaisuuttasi). Maksutavaksi muuttuu käteinen tai lasku. Tämä takaa entistä syvemmän katselukokemuksen.

Nancys Thai: Thaihieronta lahti finnkino lahti

Lisäksi ensi kertaa Suomessa uuden Kuvapalatsin kaikissa saleissa on kaarevat penkkirivit. Sijainti, vapaudenkatu 13, 15110 Lahti. Hierontaan päsee ainoastaan etukäteen varatun ajan kautta. Mikäli aika perutaan alle 7 tuntia ennen varausta, veloitetaan asiakkaalta peruuntumisesta 50 listahinnasta, ellei asiakkaalla ole esittä läkärintodistusta sairastumisestaan. Suurimman salin valkokangas on hulppeat 110 m2, eli se on ison omakotitalon kokoinen ja pinta-alaltaan suurempi kuin Lahden aiempi valkokangaskapasiteetti yhteensä. Suosittelemme autoilijoille Toriparkkia, tältä näet aukioloajat ja hinnat. thaihieronta lahti finnkino lahti

Videos

The Adventures of Fuckleberry Finn.

Finnkino - Ohjelmisto: Thaihieronta lahti finnkino lahti

Koulutettu hieroja / Urheiluhieroja, jonna Grön, istutko työssäsi pitkiä aikoja näyttöpätteen edessä jonka johdosta niska-hartia-alueesi väsyy? Ajanvaraukset ja muut tiedustelut soittamalla, tekstiviestitse tai sähköpostilla. Finnkino Kuvapalatsissa on alan parhaimman tekniikan lisäksi huippuluokan katseluolosuhteet. 150 m kävelymatka teatterille. Torilta on lyhyt.

Kommentti “Thaihieronta lahti finnkino lahti”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *