Vaimolle vierasta munaa taka pillu

vaimolle vierasta munaa taka pillu

Näin paksun kyrvän kiiltävänä venyttävän Maijan pillua ja katovan jonnekin karvoitukseen vain ilmestyäkseen sieltä uudelleen. Vaimoni kertoi, että kermaa ei ole eikä myöskän maitoa. Sinä pyysit minut tänne ja olet selvästi kyrvän puutteessa. Seuraavan päivänä vaimoni oli edelleen hieman poissaoleva ja halusin rakastella hänen kanssaan, kun olin ollut ilman naista jo pari viikkoa. Isäntä kertoi myöhemmin laskeneensa illan aikana kolmet spermat Maijan pilluun. Maija on ihana nainen, Heikki puolestaan totesi ja puristi Maijan vasenta rintaa. Kyllä Heikkikin halua kokeilla tältä jalkojen välistä, naurahdin. Ossi lopeta, sattuu., Tuula kiljui. Elina voihki yhä tiivimmiin ja lopulta koko kroppa värisi ja äntely oli änekästä.

Vaimolle vierasta munaa taka pillu - Vaimoni pillu saa

Erkki ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä, vaan vetäisi vaimoni syliinsä. Tuulan oljenväriset niskaan ulottuvat hiukset olivat vapaana. Hän halusi kiusata Erkkiä koska inhosi tätä. Räystäiden tippuminen kuuluttaa kesän kohta taas alkavan. Sovimme että Elina lähettä tekstiviestin mulle kun mies on löytynyt että tiedän pistän kameran pälle ja poistua vaunusta. Hän ilmoitti, että on kotona.

Videos

Panee nai nussii Suomiseksi amatöri amateur vintage Kullervo Koivisto sperma sperm cum mällit hairy karvainen pillu pimpsa ulkona luonto nature vene.

Vaimoni sai kaveriltani: Vaimolle vierasta munaa taka pillu

Olin olevinaan nukkumassa ja vaimoni tuli kotiin tosi varovaisesti. Tiesin Maijan nauttivan isosta peniksestä sisällän. Tuula tuli suihkunraikkaana seuraamme pyyhe lanteen yli vedettynä. Vaimoni meni suihkuun ja palattuaan Erkki oli jo pukeutunut ja kyseli olisiko sitä kahvia, kun tuo kerma ei yksin riitä. Olen haaveilut vuosikausia, että vaimoni rakastelisi vieraan miehen tai miehien kanssa. No, voisimmehan nopeasti käydäkin mökin sisällä mutta Reijon pitä jädä autolle odottamaan, Maija sanoi täysin yllättäen ja otti Heikkiä kädestä lähtien kävelemän kohti mökin portaita.

Kommentti “Vaimolle vierasta munaa taka pillu”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *