Vaimon orgasmi seksiseuraa heti

vaimon orgasmi seksiseuraa heti

Kestävyyteni oli hyvä koska olin purkanut pahimmat paineeni vaimooni aiemmin, Riitta ei tehnyt mitän vastaliikkeitä ja vedinkin häntä lanteistaan itseäni vasten aloin hivellä klitorista ja se sai Riittaan eloa, hän painoi kasvonsa tyynyyn ja ulisi tukahtuneesti kun lykin aisallani hänen pientä pilluaan tunsin jo orgasmin. Auli jännittyi selkä notkolla ulvoi ja pillu sykki orgasmissaan, vaikken ehtinytkän kovin pitkän nussimaan häntä, huuto kuului varmasti kauas, mutta lähellä ei ole asutusta eikä muita mökkejä. En vastannut vaan menin hajareisin hänen pälleen ja nuoletin kullini puhtaaksi sormetin samalla tottuneesti vaimoni orgasmiin. Pillu supisteli ja väliliha sykki kun hän taas laukesi, kullini jäi joksikin aikaa ilman hyväilyä kun hän vaikeroi ja tärisi klitoris kieltäni vasten. Löysimme hyvän rytmin ja Auli hyväili klitoristaan itse sormillaan, kun keskityin ottamaan hänet takaapäin. En tiedä mikä minuun meni tartuin hänen käteensä vedin hänet sisän ja lukitsin oven riuhtaisin kylpytakin pois hänen pältän ja istutin wc pytyn kannelle levitin hämmentyneen naisen jalat ja polvistuin alkaen nuolla pillua Riitta nojasi pytyn säiliön ja otti vastaan hyväilyni. Ei kannata siis hoppuilla, jos viidessä minuutissa ei tule tulosta. Hän sanoi olevansa nyt hiljaa kaikesta mutta Riitta aikoo olla kanssasi vielä uudestaan heti kun tarjoutuu tilaisuus, ai mistäkö tiedän? Sen sijaan suuseksi tai käsipeli voi olla parempi idea superherkän klitoriksen kiihottamiseen.

Vaimon orgasmi seksiseuraa heti - Seksiseuraa

Otin Aulin lanteista kiinni ja työnsin kullin pilluun, hän voihki työntäen vastaan minkä pystyi, painelin tahtia vaihdellen klitorista sormellani hyväillen, ja Auli ulvahteli nimeäni hokien. Hyvästelimme naiset ja jäin innokkaasti odottamaan kahta kiimaista naista joiden kanssa tulee varmasti toimintaa tulevana viikon loppuna. Auli nousi ja ihaillen katsoin kiinteitä rintoja ja valkoisia melko märkiä pikkuhousuja, minkä suojissa sperman täyttämä pillu odotti minua. Kiitos kuuluu oksitosiinille, joka rentouttaa kehoa.

Kommentti “Vaimon orgasmi seksiseuraa heti”

  1. Isotissinen vähän tukeva nainen kaipaa. Isotissinen blondi odottaa yhteydenottoasi!. Meillä aloitettiin vaimon 40 juhlien.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *