Erootisia tarinoita asian shemales

erootisia tarinoita asian shemales

Alapässä kaljuuntuva mies huohottaa jo kova änisesti hiestä märkänä. Edes minä en ole koskaan pässyt tuohon pilluun ilman kumia! Hänen pillunsa valui ja aloinkin tuntemaan orgasmin ensimmäisiä sykäyksiä sormissani pillun kevyinä supistuksina. Jaana oli vittumainen hippityttö, jota halusin enemmän kuin ketän muuta. Annan sormi työntyy syvälle kaljupän peräreikän ja taas alkaa kuulua se pitkäkin pidempi huokaus: Aaaaaaaaaah Mälli valuu Annan suupielistä vaikka parhaansa mukaan yrittä niellä.

Deittiseuraa aikuisille ulkona: Erootisia tarinoita asian shemales

Muutaman käninä illlan jälkeen tyttö sitten nukahtikin hyvissä ajoin yöunille, jonka jälkeen päsimmekin asiaan. Hänen hengityksensä kiihtyi ja lantion liike voimistui. Pakarat jäykistyy ärimmilleen ja sen suusta päsee pieni pihinä. Touhutessaan hänen puhelimensa välillä piippailee ja hänen lukiessaan niitä, sekä naputtaessaan vastausta viestiin nousee kasvoille joko pientä punaa, tai/ja runsasta hymyä.

Norjalainen: Erootisia tarinoita asian shemales

Vaimo alkoi imeä ja runkata vielä kovassa kiimassa tuota kyrpä ja kun spermaa alkoi syöksyä, vaimo ohjasi sen rinnoilleen. Vaimoni otti silmät ummessa vastaan pumppaukseni, ja nosteli lantiotaan vastaan. Lopetin itsekin kaiken liikkeeni vaimoni jalkojen välissä ja lopulta tunsin kuinka hän rentoutui ja puristus sormieni ympärillä heikkeni. Lopulta kaikki neljä naurahti ja viimeksi pilluun lauennut ovi-mies kävi vielä putsauttamassa peniksensä palleja myöten Annan suussa.

Thai: Erootisia tarinoita asian shemales

Hiljalleen aloin liikkumaan vaimoni anuksessa. Anna halaa lujaa kaljupän persettä ja työntyy huuret töröllä haaroihin. Tuon tanssin jälkeen takaisin pöytän palatessa vaimo oli alfalle sanonut asiasta, niinpä alfa oli todennut että kaikki miehistä saavat halutessaan panna häntä, jos vaimo heidät kelpuuttaa. Vaimo kertoi ettei ollut koskaan saanut niin isoa, tai oikeastaan paksua. Hitaasti aloin liikkumaan vaimoni sisällä. Vaimoni hieroi intensiivisesti klitoristaan ja kehotti minua jo tulemaan sisälleen.

Erootisia tarinoita asian shemales - Bb

Vaimoni siirtyi kontalleen pylly pystyssä. Pysähdyin ja nautin vaimoni pillusta samalla kun suutelimme. Muutama työntö vielä ja kaljupä nousee haaroista ja siirtyy Annan pän luokse samalla kun tiputtaa kondomin lattialle. Tälläkän kertaa en kerennyt painamaan kauaa vaimoani, kun hänen kätensä liike pillullaan alkoi kiihtyä ja hänen peppunsa työnnöt vastaan muuttuivat voimakkaammiksi. Työnsin kieltäni sisälle hänen peppuunsa ohi sulkijalihaksen, joka tuntui kiihottavana kiristävänä renkaana. Vetäydyin varovasti vaimoni pepusta. Ei vitun vittu mä sanoin ettei sisän thai hieronta nokia wilma kainuu ilman kondomia! Sillä sekunnilla Anna heitti kännykkänsä sivuun, nosti peiton pois ja otti munani pän suuhunsa. Hän on juuri avannut kondomipaketin kun hän katsahtaa sohvalla röhnöttävän ovi-miehen suuntaan ja iskee silmä. Vaimoni katsoi samalla Ipadia, missä whitetrash sai mustaa molempiin reikiinsä. Huomasin, että sohvaan vaimoni takapuolen alle oli muodostunut laajeneva märkä läntti, kun nousin lattialta ylös ja siirryin vaimoni viereen. Meille tuo ikäero tuo lisä kiihoketta, sekä toiveissa on että mies käyttäytyisi laivalla, myös julkisesti niin että omistaisi vaimon, ettei jä epäselväksi mitä heidän välillä. Vaimo olikin innoissaan heti antanut kunnon käsittelyn, kunnes alfa sitten vetäytyi ja taas erittäin varmoin ja märätietoisin ottein komentanut, sekä käntänyt vaimon sänkyyn aivan reunalle polvilleen ja pylly alfaa kohden, ja nostanut hameen ylös. Sain myös noustua jokseenkin huomaamatta samalla pysäkillä pois Annan kanssa. Kiihdytin tahtiani vaimoni perseessä. Oudolla tavalla koko tilanne oli muuttunut järisyttävän kiihottavaksi itselle. Pitkän miehen armoton pillun kyntäminen sen kuin jatkui toisessa pässä. Säntöjen jälkeen Anna kävelee miesten ohi, hipaisee matkalla jokaista haaroväliä ja aloittaa riisuutumaan pienessä strippi hengessä. Sen kasvot alkaa tärisemän ja hampaat kiristellä. Mielikuvitus alkoi jyllämän synkkiä kuvia pähän. Alfan kaverit utelivat että mikä kesti, kovaan äneen rehottaen että joko painoit tuota kiimaista narttua, siltä se ainaki näyttä. Suustani melkein päsee Ei helvetti!

Kommentti “Erootisia tarinoita asian shemales”

  1. Posted by eroottisia- tarinoita in. Mutta jotenkin jännityksen tärinässä en.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *