Seuraa joensuu rintaliivien rinnakkaiskoko taulukko

Jos pituutesi on erityisesti keskivartalonmitassa, kannattaa ottaa yhtä kokoa suurempi uimapuku, jotta puvun pituus riittä. TailorGuiden ottamat kuvat eivät jä puhelimeen, eikä niitä lähetä puhelimesta. Rintaliivikoko märäytyy kehon ympärysmitan ja rinnanympärysmitan perusteella (kuvassa mitat 1 ja 2). Mitta rinnan alta kehon ympäri kertoo rintaliivien ympärysmitan eli liivikokosi. Sopivat rintaliivit löytyvät parhaiten kokeilemalla. Rinnanympärysmitta saa olla löyhästi mitattu, älä siis kiristä mittaa. Kuppikoko on aina suhteessa liivikokoon ja siksi esimerkiksi 65D ja 95D ovat tilavuudeltaan aivan erikokoiset. Kuvat tuhoutuvat mittauksen jälkeen yksityisyyden suojaamiseksi. Minimizer- tai urheiluliivi, ja tulos taas voi olla liian suuri, jos mittanauha on vähänkän löysällä tai kierossa, tai sinulla on pällä topatut rintaliivit, tai liivien kupit ovat malliltaan hyvin eteenpäin suuntaavat. Mittanauhan avulla selvität, mikä koko sopii sinulle juuri nyt.

0700 Alkuiset: Seuraa joensuu rintaliivien rinnakkaiskoko taulukko

Sopivan napakka liivikoko onkin usein 5-10 cm pienempi kuin mitattu tulos. Tarvitset vain pehmeän (ompelijan) mittanauhan, mittaa rintaliivejä ja yläosia ostaessasi rinnanympärys ja ota myös rintojen alapuolinen mitta. Myös kehon malli vaikuttaa tulokseen. 2 - Rinnanympärys ja kuppikoko, rinnanympärysmitan ja rinnanalusmitan erotus (eli mittojen 2 ja 1 erotus) puolestaan kertoo kuppikoon eli kirjaimen rintaliivikoostasi. Stockmannin laskutus, stockmannin laskutuksen palveluntarjoajana ja luotonvälittäjänä toimii Lindorff.

Videos

Abbi secraa cock cumshot.

Seuraa, jyväskylä: Seuraa joensuu rintaliivien rinnakkaiskoko taulukko

Mittanauhan tulee kulkea vaakasuorasti vartalon ympäri suorana. Miten liivikoko tai kuppikoko mitataan? 1 - Mitta rinnan alta eli liivikokosi. Huomaathan, että kokolaskuri on kuitenkin suuntaa-antava. Ota mitat niin, että pälläsi on toppauksettomat liivit. Mittaa rinnanympärys (2) tällä hetkellä parhaiten pällesi istuvat liivit ylläsi, jotta rinnat olisivat ryhdikkästi.

Noin seuraa joensuu rintaliivien rinnakkaiskoko taulukko

Näytä kaikki viestit seuraa joensuu rintaliivien rinnakkaiskoko taulukko →

Kommentti “Seuraa joensuu rintaliivien rinnakkaiskoko taulukko”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *