Lahti amarillo kontiolahti

lahti amarillo kontiolahti

Marina lounge bar, grill it! Kahvi on suomalaiseen makuun hyvä ja varmasti tuoretta. Menu koostuu puhtaista, aidoista raaka-aineista ja ne tuodaan näyttävästi esille. Tänä päivänä perinteet kohtaavat nykyajan. Marina yhdistä perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Tunnelma on aurinkoinen ympäri vuoden, sillä talven keskelle luo lämmintä tunnelmaa upeassa avotakassa loimuava tuli. Kesäisin ravintolamme laajenee upealle Meriterassille, jossa viihdyt aamusta iltaan. Oma menu upeat maisemat tyylikkäissä puitteissa! Viihtymisestäsi huolehtii tietenkin myös persoonallinen ja rento henkilökuntamme. Good company, food, drinks and service in Amarillo, you can have a good time till late at night!

Amarillo: Lahti amarillo kontiolahti

Meillä nautitaan herkullisia lounaita ja tavataan ystäviä rennossa tunnelmassa. Ravintola Sassin tarjonnasta löytyvät suomalaisen ja oululaisen ruokakulttuurin klassiset maut kansainvälisellä tyylillä. Marina sijaitsee Radisson Blu Marina Palace Hotellin katutasossa. Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Radisson Blu Hotel Oulu kätkee sisänsä merkittävän osan Pohjois-Suomalaista tapahtuma- ja ravintolahistoriaa. lahti amarillo kontiolahti

Amarillo, Oulu: Lahti amarillo kontiolahti

Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan pällä leivottuja ja aina tuoreita meillä on uuni kuumana koko päivän. Jo alusta lähtien kokonaisuudesta muodostui kaupungin keskeisin paikka illallisille, perhejuhlille, kokouksille ja muille tapahtumille ollen myös pohjoisen Suomen kansainvälisyyden keskus. Pyydä tarjous puh., käy tykkämässä - ja tiedät mitä meillä tapahtuu: Facebookissa m/GrillItMarinaTurku. Lämminhenkinen miljö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan nauttien ympäri vuoden aurajokirannan upeista maisemista. Ravintolan sisustusta hallitsevat suuret ikkunat, joista tulvii sisän kesällä ihana aurinko ja talvella pohjoinen hämy. Ravintola Sassi tarjoaa tapahtumatalon suosituimmat aistielämykset helposti lähestyttävässä miljössä.

Amarillo, Jyväskylä: Lahti amarillo kontiolahti

Tottahan elämän pitä olla makeaakin. Tervetuloa oululaisen makumaailman ytimeen! Tutustu ravintolaan virtuaalisesti: Grill it! Kesäisin ruuan ja juoman lisäksi voit nauttia auringosta Sassin omalla terassilla. Anna meidän yllättä: kun kello kilahtaa, jotakin hyvä tuli juuri uunista. Tule nauttimaan rennosta tunnelmasta ja reiluista annoksista.

Kommentti “Lahti amarillo kontiolahti”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *