Linda line tarjous suomen hippos

Tallink Eckerö Line, nykyän me oikeastaan käytämme vain ja ainoastaan näitä kahta laivayhtiötä, sillä Eckerö Line tarjoaa usein edullisimmat hinnat ja Tallinkin etuna taas ovat tiheän liikennöivät laivat. . Tarjolla myös vaihtuvia ajankohtaisia teemaristeilyjä. Tämä 2km pitkä hiekkaranta tarjoaa näkymät satamaan ja  Piritan luostarin raunioille. Muista tarkistaa myös voimassa olevat alennuskoodit, joita voit hyödyntä varatessasi matkaa. Shoppailu on monelle oleellinen aktiviteetti Tallinnassa. Eckerö Linjen harjoittaa autolauttaliikennettä Eckerön ja Grisslehamnin välillä M/S Eckerö nimisellä laivallaan. Joulutorilta löydät käsitöitä, leivonnaisia ja joulukoristeita. M/s Finlandia aluksella voit shoppailla, nauttia kotimaisesta viihteestä ja hyvästä ruoasta. Muuta mielenkiintoista: Tallinna, Viro. S-Etukorttilaisille myös erilaisia tarjouksia ja alennuksia laivamatkoista.

Yritystiedot: Linda line tarjous suomen hippos

Elämyksellistä matkaa ja nauti eduistasi! Hyvän ravintolan löytäminen Tallinnasta on helppoa. Varauksia teemme arkisin klo 9-15. Eckerö Line myöntä etuja S-Etukortin omistajille, muun muassa edullisia reittimatkoja Tallinnaan. Palaa vielä illaksi kotiin tai vietä hauska ilta Tallinnan lukuisissa baareissa ja ravintoloissa ja nappaa seuraavana päivänä laiva kotia kohti. Helsingin Länsisatamasta päset muutamassa tunnissa viettämän rentouttavaa päivä Tallinnassa tai muualla Virossa.

Kommentti “Linda line tarjous suomen hippos”

  1. Linda Line on virolaisen rahoittajan omistuksessa.. Helsingissä sijaitsee Linda Linen suomalainen tytäryhtiö. Suomen Hippos ry on raviurheilun ja.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *