Miehen rakkaus hämeenlinna

miehen rakkaus hämeenlinna

Marjut on itse koulutukseltaan ekonomi, mutta turha kuvitellakaan, että hän alkaisi itse tehdä firman kirjanpidon! Hauskaa ja leikkimielistä papereiden arkistointia on Ainon ylläpitämä leikekirja Soda Shopin edesottamuksista. Mutta kukaan ei kertonut, että siivoamista olisi näin paljon! Polttarisankarin vuoro puhaltaa kulho. Kahden päivän aikana Maiju maalasi ja Aino teki verkkaiseen tahtiin pisaroita. Sitten kokeiltiin lasipallon puhallusta! Mutta yksikin vapaapäivä viikossa on enemmän kuin pyöreä nolla, joka se oli ensimmäiset neljä vuotta. Mutta ei sellaista jaksa.

Miehen rakkaus hämeenlinna - Ihastuneen

Yhdestä kalenterin luukusta paljastui Hyvän mielen haaste, johon olimme tarttuneet. Vitsit kun tuli hyvä! Avioliiton kestävyys, ihastumiset, värinkäsitykset ja mustasukkaisuus saavat näytelmän henkilöiden pät pyörälle. Huolettomuutta, eli kykyä olla rennosti oma itsensä ilman sen suurempia paineita. Kyllähän se kuitenkin kirjanpitäjälle kilautuksen vaati se homma  Ja ainakin seitsemän kuppia teetä. miehen rakkaus hämeenlinna

Miehen rakkaus hämeenlinna - Biorex Website

Muuten vapaa-aika menee normaaleissa arkiaskareissa ja ruokaa laittaessa, kevyet kaaliruoat ovat olleet alkuvuoden hitti. Osallistujat saivat kokea tunnin mittaisen lasinpuhallusnäytöksen ja sen jälkeen kukin sai puhaltaa oman koristelasipallon. Vaikkei apteekissa varsinaisia lemmenrohtoja kaupatakaan, pyörähtä jotunilainen rakkaudenkaruselli hurjaan vauhtiin. Katso Soda Shopista lisä: m/sodashop. Apteekkari Jussi Ollenbergilla on tunnetusti silmä naiskauneudelle, siitä on todisteena hänen ihastuttava rouvansa Elli.

Kommentti “Miehen rakkaus hämeenlinna”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *