Takaapäin nussiminen herkku pillu

takaapäin nussiminen herkku pillu

Tuntui aivan mahtavalta saada tälläistä oria takaapäin, tunsin nyt varmemmin kuinka orgasmini oli lähestymässä. Isäni kehui kauniita kasvojani ja kaunista pukuani joka korosti hänen mielestän hieman liikaa rintojani, joihin hänen kätensä nopeasti eksyivät. Isäni hiljeni hetkeksi ja puhelimesta kuului oven narahdus jonka jälkeen hän sanoi minulle hiukan kuiskaavasti että ajattelee minua joka päivä ja kuinka kovat paineet hänellä on ollut ei edes runkkauskaan ole auttanut mitän, isäni kehui kuinka hän haluaisi näyttä tytölleen jälleen kuinka kiimaista kullia isältän. Isoisäni suu taitavasti ja kiihottavasti nuoli minua kohti orgasmiani, isäni voihki suorastaan puhelimessa ja isoisäni murahteli suu täynnä mehukasta pilluani. En voinut uskoa tätä todeksi, olin nussimassa salaa pappani kanssa ja isäni vain vilkutteli onnellisen näköisenä rannalta puhelin korvallaan, tietämättä siitä miten tytärtän täytettiin kovaa vauhtia massiivisella kyrvällä joka on kokenut niin monet eri reiät ja se tuntuikin todellakin siltä. Isäni keskittyi vain aktiimme ja pästi samantien menemän huolella ja täysillä, aivan kuin hän olisi näyttänyt isälleen että kyllä hän tietä miten naista nussia. Kesä oli menossa kovaa vauhtia kohti syksyä ja Isäni kulli tuntui maistuvan minulle paremmin kuin koskaan, himoni tuntuivat lisäntyvän kun kesän kuumuudet alkoivat hiljalleen siirtymän pois päin. Voimakas orgasmi rajussa nussimisessa oli parasta ikinä. Voihkin kiihkeästi hänen käsittelyssän.

Isin pikku kiimapillu: Takaapäin nussiminen herkku pillu

Tämän jälkeen pappani kumartui nuolemaan nännejäni ja antamaan minulle nautintoa lisä. Päivärutiiniimme kuului 3-4 kertaa päivässä orgasmit ja seksi muutenkin, olimme kuin pupuja konsanaan, rakastimme seksiä ja rakastin voimakkaita ja miehekkäitä otteita joilla isäni otti minut joka kerta kun olimme yhdessä. Isini huokaillen nojautui makaamaan selälleen ja minä puolestani kierähdin selälleni tyydyttyneenä ja täynnä spermaa.

Videos

Takaapäin ratsastaa kairata pyllynreikä Suomilutka saa isoa parrua pillun reikänsä suomipoke. takaapäin nussiminen herkku pillu

Kommentti “Takaapäin nussiminen herkku pillu”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *