Vaimon orgasmi seksin salat

vaimon orgasmi seksin salat

Jumala auttaa uskovaa voittamaan himonsa sekä riippuvuutensa itsetyydytyksestä. Kädet ja sukupuolielimet ovat luotu avioliiton seksiä varten, mutta toki paljon muuhunkin kuten jokainen tietä ja ymmärtä. Me emme elä tätä aikaa varten, vaan tulevaa Jumalan valtakunnan aikaa varten, jonka tunnusmerkkejä ovat pyhyys, rakkaus, totuus jne. Seksin tulisi olla sellaista, jossa niin vaimo kuin mies pyrkivät tyydyttämän toinen toisensa, eli huomioimaan toisiaan seksiaktin kautta ja näin molemmat tulevat tyydytetyiksi. 4 Vaimon ruumis ei ole hänen omassa, vaan hänen miehensä vallassa; samoin ei miehenkän ruumis ole hänen omassa, vaan vaimon vallassa. vaimon orgasmi seksin salat

Vaimon orgasmi seksin salat - 12

Joskus myös kuulen sanottavan, että voiko uskova masturboida jos ajattelee pelkästän omaa puolisoaan. Tämä tarkoittaa hyvin usein sitä, että hän katselee pornovideoita, seksikuvia ja alastonkuvia, koska hän jänyt niihin koukkuun oppimalla sen kautta tyydyttämän itseän. Silloin kun menet uskovana Jumalan johdatuksesta naimisiin, niin seksielämä paranee aina sen myötä kun opitte ja kasvatte nauttimaan toinen toistanne seksuaalisesti.

Kommentti “Vaimon orgasmi seksin salat”

  1. Voi jestas, seksin salat oppii vaan. Sillain oppii tietämän mitä itse haluaa. Sännöllisellä mittauksella laite pyrkii tunnistamaan naisen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *